Skip til kontent
Kaffe fra lokale danske risterier ☕ Køb for kr. 699 og få fri fragt ✔️
Kaffe fra lokale risterier ☕ Frisk ristet kaffe ✔️

Farm Mountain

Køb din kaffe fra Farm Mountain her på atcasa. køb rå kaffe, hele kaffebønner og meget mere

Højkvalitets bønner

FarmMountain garanterer den ultimative kaffeoplevelse, hvor duften, smagen, autenciteten, sjælen og det menneskelige ansigt bag råvaren kommer til udtryk. Kaffen er lavet med friske råvarer, der er forsigtigt ristet med toner af højlandskaffe og en helt særlig aroma. Resultatet er en fyldig, fløjlsblød smag, der vil efterlade et uudsletteligt indtryk på dine smagsløg.

FarmMountain kaffe er af høj kvalitet, fordi de kun bruger de bedste kaffebønner til at fremstille deres kaffe. Kaffebønnerne er nøje udvalgt fra de mest kvalitetsbevidste kaffefarme og -plantager rundt om i verden, hvor kaffebønderne tager stor omhu for at dyrke og høste de bedste kaffebønner.

FarmMountain har også et tæt samarbejde med kaffebønderne og deres lokale samfund, og de støtter dem i deres bestræbelser på at dyrke kaffe på en bæredygtig måde. Dette sikrer ikke kun en høj kvalitet af kaffebønnerne, men det bidrager også til en mere bæredygtig og retfærdig kaffeproduktion i verden.

Se alt fra Farm Mountain her
Farm Mountain kafferisteri. Iskaffe, direct trade kaffe og meget mere her på atcasa

Mere om Farm Mountain kaffe

Farm Mountains hovedfokus er altid på at levere kaffe af den højeste kvalitet. De mener, at den bedste kaffe kun kan opnås gennem et tæt samarbejde med deres fantastiske kaffebønder. Derfor er Farm Mountain altid til stede, hvor de arbejder sammen med bønderne for at sikre, at deres kaffebønner er af den bedste kvalitet.

Farm Mountain er drevet af en stærk tro på bæredygtighed og social ansvarlighed. De er inspireret af FN's Sustainable Development Goals (SDG). Disse mål er en ramme for at skabe en mere bæredygtig og retfærdig verden. Hos Farm Mountain arbejder de målrettet på at nå disse mål ved at tage ansvar for deres kaffeproduktion og støtte deres kaffebønder og deres lokale samfund.

Gå til Farm Mountain