Skip til kontent
Kaffe fra lokale danske risterier ☕ Køb for kr. 699 og få fri fragt ✔️
Kaffe fra lokale risterier ☕ Frisk ristet kaffe ✔️

FAQ

📦Hvordan er jeres levering

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-3 hverdage efter bestillingen, medmindre andet er angivet ved produkt-siden. Eks. at kaffen først ristes efter bestilling, hvorfor det først sendes 24-48 timer efter ristning.

🙃Hvordan er min fortrydelsesret

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlÌgge en kopi af ordrebekrÌftelsen. Fødevare hører ikke under din fortrydelsesret.

 

Skriv en mail til: info@atcasa.dk hvor du oplyser at du gerne vil gøre brug af din fortrydelsesret. Du vil efterfulgt modtage en mail hvordan returneringen af dine vare skal hündteres. 

🤨Hvilken kaffemaskine skal jeg vælge? 

Hvis du overvejer at investere i en ny kaffemaskine, er der en rÌkke ting du bør tage højde for, før du trÌffer dit valg. Det kan vÌre en god idÊ at tÌnke over kapaciteten pü maskinen, om den har en timerfunktion, hvilket materiale maskinen er lavet af.

🤷‍♀️ Hvilke kaffebønner skal jeg vælge? 

Det er meget individuelt, hvilken type kaffe man foretrÌkker, men de mest anerkendte typer er Arabica og Robusta. Arabica bønner har ofte en sødere og mere rund smag med toner af sukker, frugt og bÌr, mens Robusta har en mere stÌrk og harsk smag med toner af korn og en eftersmag af nødder. Robusta indeholder ogsü dobbelt sü meget koffein som Arabica bønner.

☕Hvordan brygger jeg den perfekte kop kaffe? 

En god kop kaffe er en smagssag, men der er flere faktorer, der kan bidrage til en velsmagende kop. Det er vigtigt at sikre, at din kaffemaskine altid er ren og klar til brug, og at du bruger friskkvÌrnede bønner i den korrekte mÌngde.