Skip til kontent
Kaffe fra lokale danske risterier ☕ Køb for kr. 699 og få fri fragt ✔️
Kaffe fra lokale risterier ☕ Frisk ristet kaffe ✔️
Atcasa cover billede til blogindlæg om kaffemaskiner

Atcasa.dk vil være din favorit shop til kaffe og kaffemaskiner

Det er med stor glæde at vi kan præsentere atcasa.dk, din nye side for e-handel af kvalitets kaffe, kendte espressomaskiner, diverse kaffeudstyr og meget mere. Atcasa's vision er at blive et komplet kaffeunivers, hvor du kan finde inspiration og alle tænkelige produkter til dit hjemmekøkken. Vi vil gennemgå en række af de produkter du kan finde her, som vil kunne fuldende din barista drøm og hjælpe dig med at blive en kaffespecialist. Lad os se på det.

Graef semiautomatiske espressomaskiner

Graef er et tysk velkendt mærke, som er kendt for kvalitet og godt håndværk. De producerer fantastiske espressomaskiner, som for kaffeelskere er et mesterværk. Vi har samlet alle vores Graef kaffemaskiner her, så du kan finde inspiration fra de maskiner vi har. Du kan bl.a. finde maskiner som Espresso Milegra, Espresso Pivella eller Baronessa. Alle semiautomatiske espressomaskiner, som lader dig brygge en komplet kop espressokaffe. Der er selvfølgelig indbygget mælkeskummer, men hvis du foretrækker at gøre det separat, så kan du også finde Graef mælkeskummere i vores kollektion.

Hvorfor brygge sin kaffe selv?

Det er nemmere at købe en kapselkaffemaskine eller fuldautomatisk kaffemaskine, der er ingen tvivl om det. Og hvis jeg skal have en hurtig kop kaffe på arbejdet eller en travl morgen, så er det også det jeg vil foretrække. Men hvis jeg får gæster på besøg eller søndag eftermiddag jeg har lyst til kaffe, så vil jeg foretrække en espressokaffe brygget med en semiautomatisk kaffemaskine, hvor jeg selv har været en del af processen. Det med at male friske kaffebønner eller endda riste sine egne rå kaffebønner, giver bare et eller andet ekstra når kaffen nydes.

Vil du altid kunne skumme din mælk og lave Latte?

Du troede måske at Café Latte eller Cappuccino kun var forbeholdt din kaffebar. Tro mig når jeg siger at du kan lave en Latte der smager i hvert fald lige så godt som den de servere i kaffebaren. Og hvis du ikke har ville investere i en espressomaskine, så kan du også bruge en mælkeskummer. Så kan du nemt skumme dit mælk eller varme det op, så det klar til at ryge i din kaffe.

Tidligere artikel Top mælkeskummere på markedet